Ljepila i Sprejevi

Ljepila i sprejevi

Ljepila:

Svestrana učinkovitost industrijskih ljepila, brtvila i proizvoda za površinsku obradu omogućuje pouzdan rad strojeva uz niže troškove, brži postupak održavanja i manje pogrešaka. Prednost lijepljenih spojeva je prije svega mogućnost spajanja različitih materijala, različitih oblika i veličina.
S ljepilima lijepimo gotovo sve materijale, kao što su plastika, staklo, drvo i guma.

Među najčešća ljepila spadaju: cijanoakrilati, anaerobna ljepila, akrilna i epoksidna ljepila, ljepila koja djeluju pod utjecajem UV zraka, elastična ljepila na bazi poliuretana i silikona.

Faktori za dobro lijepljenje su: pravilna konstrukcija spoja, izbor odgovarajućeg ljepila, poznavanje tehnologije lijepljenja u odnosu na namjenu i pripremu površine.

Zastupnici smo marki: NILOS, LOCTITE, KEMISPLUS.


Ljepila i sprejevi

Sprejevi:

Tehnički sprejevi su vrlo popularni jer omogućuju ravnomjernu upotrebu na lako i teško dostupnim mjestima u svim industrijskim granama. Radi lakše primjene i namjene u sprejevima su dostupna različita ulja, masti, tekućine, paste i suha maziva za klasičnu i prehrambenu industriju (biorazgradivi i Food Grade certifikati).

Dostupni su sprejevi za tehničku upotrebu, od jednostavnih (kućnih) do zahtjevnijih upotreba. Tehnički sprejevi stvaraju nepropusnu metalnu zaštitu koja štiti metalne površine od vode, korozije i soli. Imamo u ponudi sprejeve poznatih svjetskih marki koji su uvijek na skladištu, cijenom pristupačni i kvalitetni.

Sprejeve dijelimo prema području upotrebe: sprejevi za opću upotrebu, sprejevi za prehrambenu industriju, sprejevi za radne površine, sprejevi za odvajanje površina, sprejevi za odmašćivanje i čišćenje.

U ponudi imamo:
- mast u spreju,
- ulje u spreju,
- antikorozijsko zaštitno sredstvo u spreju,
- sredstvo za odmašćivanje i čišćenje u spreju.


Ljepila i sprejevi

Copyright © 2023 Industrija 4B d.o.o. Sva prava pridržana.